Afgelopen woensdag is, na een zomerstop, het huiskamerrestaurant weer van start gegaan. Zo'n 20 mensen hebben in de pastorie zitten smullen van een smakelijk driegangenmenu. Ondertussen werd er gezellig bijgepraat en kon iedereen terugkijken op wederom een geslaagde editie.
Kookploeg pakt uit
Het menu werd deze keer verzorgd door hobbykok Frans Reijns. Hij kreeg hulp van zijn vrouw Vera en van Erika Stoffer. Vooraf werd een krachtige runderbouillon geserveerd, prachtig opgediend in een glas en voorzien van een toef peperroom. Daarna volgde het hoofdgerecht; varkenshaas in champignon-roomsaus met spruitjes en aardappelpuree. Het diner werd afgesloten met een heerlijk nagerecht, een luchtige bavarois met bosvruchten of banaan, gemaakt door Freddy van Dijken.
Ook eens mee-eten?
Loopt het water je al in de mond? Schuif dan gerust eens aan. De data voor de komende maanden zijn 12 oktober, 9 november en 14 december. Rond 18.00 uur gaan we aan tafel en tegen 20.00 uur sluiten we af.
De kookploeg verzorgt het menu. Iedereen die het leuk vindt kan mee-eten. Hier zitten geen verplichtingen aan vast. Zo wordt bijvoorbeeld niet verwacht dat deelnemers zelf ook een keer koken of helpen bij het opruimen.
Aanmelden kan via de inschrijfpagina op MijnStokkum, door een mail te sturen naar of telefonisch bij Aranka Kuster (06 19 02 94 89) of Monique van Merrebach (06 52 16 98 56).