Derde participatiebijeenkomst woningbouwontwikkeling Stokkum

Details

Woensdag 8 februari 2023 van 18:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Pastoor van Sonsbeeckstr 4, Stokkum

In september en oktober 2022 organiseerde de gemeente Montferland de eerste twee participatiebijeenkomsten voor onze woningbouwlocatie in Stokkum. Graag nodigen wij u uit voor de derde participatiebijeenkomst op woensdag 8 februari.

Eerste en tweede participatiebijeenkomst

Tijdens de eerste en tweede bijeenkomst deelde u uw wensen, zorgen en ideeën met ons. Samen met stedenkundig bureau Krachten hebben wij deze verwerkt in verschillende ontwerpen die wij graag aan u presenteren.

Derde participatiebijeenkomst

U bent van harte welkom op woensdag 8 februari 2023 vanaf 18:30 uur in het Gildehuis, Past. van Sonsbeeckstraat 4 te Stokkum. De bijeenkomst start om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen verder met het maken van een plan. 

We starten met het kort presenteren van de verschillende schetsontwerpen voor de locatie. Daarna gaan we met elkaar aan het werk in deelsessies om de sterke en zwakke punten per schetsontwerp in beeld te krijgen. U krijgt hierbij ruim de gelegenheid om concreet mee te werken aan het plan.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het aanmeldformulier op onze website www.montferland.info/woningbouw. Hier vindt u ook meer informatie over de woningbouwlocatie in Stokkum en de andere dorpen. 

Vervolg

Na de derde bijeenkomst wordt uw bijdrage verwerkt tot een voorkeursscenario. Vervolgens is er nog een vierde bijeenkomst. Daarin wordt een definitief plan gepresenteerd. Ons doel is om een gedragen plan te presenteren waar zoveel mogelijk inwoners zich in herkennen en tevreden over zijn.

Door nu te investeren in een zorgvuldig proces waarin een dorp zelf invloed heeft op de plannen, is de hoop dat er uiteindelijk snel woningen gebouwd kunnen worden.

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar de projectleider, o.

Over de organisator

Freddy van Dijken
Sinds 2007 met veel plezier woonachting aan de Kastanjelaan in Stokkum en actief om initiatieven in het dorp te initiëren of te verbinden... Lees meer