Details

Woensdag 29 september 2021 tussen 19:00 en 21:00
Afgelopen
Sint-Suitbertuskerk
Pastoor van Sonsbeeckstraat, Stokkum, Nederland

Elke laatste woensdag van de maand organiseren de buurtverbinders van MijnStokkum een inloopavond in de pastorie en/ of kerk om in gesprek te gaan met inwoners van Stokkum of gewoon een kopje koffie te drinken. Elke maand staat er een onderwerp of idee centraal om over te praten. Maar ook nieuwe ideeën om de leefbaarheid of saamhorigheid in Stokkum te bevorderen zijn welkom. Deze inloopavonden zijn voortgekomen uit de succesvolle bijeenkomst op zaterdag 26 juni waar ook veel ideeën zijn opgehaald en ook werd uitgesproken door inwoners dat er vaker de gelegenheid moet zijn in gesprek te gaan. De buurtverbinders Aranka, Albert, Monique, Ron en Freddy gaan graag het gesprek aan, maar alleen een kopje koffie drinken is ook goed.

Inloop vanaf 19.00 uur, start gesprek of programma om 19.30 uur.

Samen koken

Tijdens de eerste avond in september (29 september) willen we graag in gesprek met inwoners van Stokkum om het idee verder uit te werken om samen te koken en eten. Dit idee werd op 26 juni meerdere keren genoemd om in de kerk/ pastorie of in pastorietuin de mogelijkheid te bieden samen te koken en dan ook samen te eten. Voor zowel jong en oud. We nodigen dan ook iedereen uit die daar over mee wil denken of daar ideeën over heeft. We weten ook dat er eerder zo’n initiatief is geweest, dus we zouden ook graag de mensen willen uitnodigen die daar toen bij betrokken waren. Tijdens de inloopavond willen we kijken  of we dit idee verder vorm kunnen geven. Samen kunnen we dit tot een succes maken.

Tot 29 september in de kerk (bij veel belangstelling) of pastorie. Aanmelden is niet nodig. De overige data voor de inloopavonden in 2021 zijn: 27 oktober, 24 november en 29 december.

Over de organisator

Redactie MijnStokkum.nl
Wij als redactie van MijnStokkum.nl hebben als taak om de website te beheren, van nieuws te voorzien en nieuws uit te lichten. MijnStokku...... Lees meer