GelderlandTour met presentatie plannen rondom de kerk en de pastorie

Dorpsraad Stokkum

Details

Zaterdag 26 juni 2021 van 14:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Pastoor van Sonsbeeckstraat 22
Stokkum, Nederland

De leefbaarheidsalliantie Gelderland ondersteunt initiatiefnemers bij het verbeteren van de leefbaarheid in buurt, wijk of dorp. Zo’n initiatief is het plan van de werkgroep Stokkums Onderdak voor het omvormen van kerk en pastorie naar een gemeenschappelijke dorpsvoorziening van en voor de inwoners van Stokkum.

Op zaterdagmiddag 26 juni staat de speciale tourbus van de Leefbaarheidsalliantie voor de Suitbertuskerk in Stokkum. Met een uitnodigend programma gaan de mensen van de Leefbaarheidsalliantie en vertegenwoordigers van de dorpsraad, gemeente Montferland, stichting Welcom en de buurtverbinders van MijnStokkum het gesprek met u aan. We horen graag van u welke impact de Coronacrisis op uw leven heeft gehad. Wat mist u nog in Stokkum, of juist helemaal niet? Waar heeft u nu behoefte aan of waar heeft u wellicht hulp bij nodig? Wat waardeert u in Stokkum of wat kunt en wilt u zelf voor Stokkum betekenen?

In ieder geval zal de werkgroep Stokkums Onderdak die middag haar plannen voor de transitie van kerk naar gemeenschappelijke dorpsvoorziening aan u presenteren.

Over de organisator

Dorpsraad Stokkum
De stichting heeft tot doel het in voortdurende wisselwerking met de bewoners behartigen van de belangen van de bewoners van Stokkum bij ...... Lees meer