Details

Maandag 15 juli 2024 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Parkeerplaats Hulzenberg
Eltenseweg, Beek Gem Montferland, Nederland

Iedere zomer organiseert werkgroep Montferland een serie van 7 maandagavond wandelingen en ook deze maakt natuurlijk deel uit van onze serie maandagavond wandelingen!

Sprengwandeling

Over de Hollandse heide, waar we kunnen genieten van een mooi uitzicht op Hogh Elten. Misschien kunnen we wel hagedissen spotten en met nog meer geluk een hazelworm? Maar ook de spreng, een natuurlijke bron ontspringt hier met zuiver water. Vlokreeftjes, wellicht een kikkertje maar zeker paarbladig Goudveil gaan we u laten zien. De bron is mooi opgeknapt en geeft voorlopig hierdoor weer volop helder en vooral zuiver water. 

In de zomer worden er op 7 maandagavonden, wandelingen aangeboden rondom Montferland. Iedere keer doen we een ander uniek plekje van Montferland aan. Dit is alweer de vierde uit deze serie, heb je er een aantal gemist? Geen probleem want ook buiten deze maandagen om bieden we een aantal interessante wandelingen aan.

Beleef het weer mee deze gezellige maandagavond wandeling georganiseerd door de regiowerkgroep Montferland van IVN De Oude IJsselstreek!

Over de organisator

IVN Natuureducatie De Oude IJsselstreek
Het unieke werkgebied van de werkgroep Montferland van IVN is een heuvelachtig bosgebied in het oostelijk deel van de provincie Gelderlan...... Lees meer