Details

Zaterdag 6 januari 2024 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Pastoor van Sonsbeeckstr 4, Stokkum

Het begint inmiddels een traditie te worden. De Gildebroeders die op de eerste zaterdag van januari langskomen voor de voedselbank. Wegens het grote succes van de afgelopen jaren maar ook vanwege de bittere noodzaak, organiseert Het Gilde Sint Oswaldus wederom een actie voor de Voedselbank!
De afgelopen drie jaar gaf u gul en dat is een mooie eigenschap. Met name in de koude wintermaanden kan de Voedselbank wel wat ondersteuning gebruiken. Er is dan nauwelijks genoeg voorraad om haar klanten te voorzien van voldoende etenswaren. Het zou mooi zijn als we daar als Stokkum samen weer iets aan doen.

Op zaterdag 6 januari 2024 komen de Gildebroeders van 10.00 uur tot 12.00 uur weer langs om houdbare producten in te nemen. U kunt op hetzelfde moment ook producten inleveren bij het Gildehuis aan de Pastoor van Sonsbeeckstraat 4. Net als de afgelopen drie jaar bellen we aan. U heeft dan de tijd om uw bijdrage buiten te zetten. De Gildebroeders halen het op.

Het zou geweldig zijn als u een of meerdere maaltijden samenstelt. Losse producten zijn natuurlijk ook van harte welkom. De Voedselbank is erg geholpen met pot, blik en droogproducten.
Waar kun je zoal aan denken:
- blikken vlees zoals hachee, ballen gehakt, corned beef maar ook rookworst;
- ragout (vlees, kip of champignons);
- blikken vis van zalm, tonijn haring enz;
- droogwaren zoals rijst, pasta soorten, pannenkoekenmix, pakjes puree enz;
- blikken en potten bonen, erwten, rode kool en andere soorten groenten en fruit;
- koffie, koffiepads en thee.
- Alles zowel in grote potten en blikken als de kleine potjes en blikjes voor de eenpersoonshuishoudens.

We hopen dat u met ons iets voor deze gezinnen wil en kan betekenen. Laten we de Voedselbank steunen in het bijzondere werk dat zij doen. Het Gilde Sint Oswaldus wenst u fijne en gezonde feestdagen en een gul 2024.
U kunt ook bellen naar 06-23056182 (secretaris).

Over de organisator

Het Oswaldus Gilde
Het Gilde Sint Oswaldus is een vereniging met circa 225 leden die in het midden van de Stokkumse samenleving staat. Het Oswaldus Gilde in...... Lees meer